• Facebook

Ny hjemmeside for Vinderup / Nykøbing Skov og Have

Vi har i en længere periode arbejdet på at skabe den helt rigtige online platform for Vinderup / Nykøbing Skov og Have. Nu er vi endelige i mål og vi glæder os til at interagere med vores kunder på en helt ny måde.

Vores nye hjemmeside er et endeligt resultat af sammensmeltningen af haveafdelingen i Vinderup Maskinforretning A/S og Bjergby Motorservice, i to helt nye skov- og havebutikker i Vinderup og Nykøbing.

Her på siden kan du læse mere om historien bag vores to butikker samt få et indblik i de produkter og producentmærker vi fører. Du kan også finde vores kontaktinformationer, vi er nemlig altid klar til at servicere dig fra en af vores butikker.

På vores nye hjemmeside vil vi dele aktuelle nyheder med Jer, omkring hvad der sker i vores butikker, og hvilke nyheder der kommer fra de forskellige leverandører og produkter vi forhandler.

Du kan også altid følge med på vores facebook og husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vinderup / Nykøbing Skov og Haves nyhedsbrev vil blive udsendt lejlighedsvist og vil indeholde sæsonbestemte nyheder, events og ikke mindst specialtilbud, som kun er gældende for modtagere af vores nyhedsbrev.

Velkommen til det nye www.vnsh.dk !

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik