• Facebook

Vi åbner webshop i efteråret 2016

Vi arbejder i øjeblikket hårdt på at etablere Vinderup / Nykøbing Skov og Haves webshop. Vi ønsker nemlig at kunne tilbyde vores produktsortiment til hele Danmark til favorable priser.

det kan du glæde dig til

Shoppen vil tilbyde mange af de produkter vi sælger i vores fysiske butikker. Derfor vil du på shoppen kunne finde skov- og haveartikler, samt butiksvarer til rigtig gode priser. Dette inkluderer et bredt maskinsortiment og tilbehør fra Stihl og Husqvarna, samt butiksvarer og legetøj fra vores butiksafdelinger. Yderligere specialiserer vi os i rygsprøjter til professionelt og hobbybrug.

På shoppen medfølger selvfølgelig vores altid gode service, den går vi ikke på kompromis med og du kan derfor altid kontakte en af vores butikker, såfremt du skulle få brug for det.

har du en god ide?

Har du en god ide til, hvad vi bør sælge i vores webshop? Vi er altid åbne for gode ideer, da vi arbejder med vores kunder i fokus. Er der noget, som du gerne vil kunne købe på vores webshop, så send os en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Husk at skrive "ide til webshop" i emnefeltet.

Vi glæder os til at betjene dig i vores fysiske butikker og vores nye webshop!

Har du forresten husket at tilmelde dig vores nyhedsbrev? Her vil du modtage informationer og gode tilbud til vores webshop.

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik