• Facebook

MI Juleavis

Juleavisen fra MI er netop kommet på gaden. Det betyder, at der er gode tilbud på julegaver til store og små. Vi forhandler MI butiksvarer i vores fysiske butikker og på vores webshop.

julegaver til børn og barnlige sjæle

Stærke tilbud på legetøj til drenge og piger, som er vilde med landbrug. Legetøjssortimentet fra SIKU indeholder bl.a. fjernstyrede traktorer i mange forskellige udgaver, fra CLAAS; Fendt og John Deere. Du kan også hjælpe børnene til at bygge deres helt egen verden med SIKU WORLD pladerne, her kan der bygges både stald, mark og skov.

Bruder er også på banen med et stort udvalg af legetøjsmaskiner. Der er både traktorer, mejetærskere, ballepressere og vogne - i mange forskellige modeller og mange forskellige mærker.

Skal maskinerne fra Bruder og SIKU have opbevaring og en stald at arbejde i? Fra KidsGlobe kan du, hos os, købe både maskinhus, lade, stald og vinkellade. Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af legetøjsdyr til det naturtro legetøjslandbrug.

vi har også julegaver til de voksne

Kender du en, som mangler nye støvler? Vi har et stort udvalg af Dunlop gummistøvler, SIKA træsko og Rossi boots med og uden sikkerhedselement -  pssst, nogle af dem er endda på juletilbud i MI avisen.

Vi har også juletilbud på MI X-pert værktøj. Sortimentet indeholde alt det du skal have i din værktøjskasse. Med MI værktøj er du forberedt på lidt af hvert. Værktøjet fra MI X-pert er af den bedste kvlaitet på markedet. Vidste du, at der faktisk er MI X-pert livstidsgaranti på produkterne?

Af den lidt større værktøjsgenrer har vi elektriske maskiner fra Hitachi. I juleavisen fra MI kan du se de store besparelser på værkstedsgrej.

download juleavisen

Ønsker du at se juleavisen på din computer? Tryk blot på nedenstående link, herefter vil juleavisen dukke op i et nyt vindue.

Ja tak, jeg vil gerne se juleavisen fra MI

Vi glæder os til at hjælpe dig med at glæde dem du har kær!

Har du forresten husket at tilmelde dig vores nyhedsbrev? Her vil du modtage informationer og gode tilbud til vores webshop. Du tilmelder dig på forsiden, nederst i venstre hjørne.

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik