• Facebook

Vi søger reservedelsmedarbejder

Vi søger en medarbejder til håndtering af reservedele til vores have/park - og skovmaskiner. Ligeledes skal du som reservedelsmedarbejder assistere vores faguddannede værkstedspersonale med allokering og udlevering af reservedele. Derudover vil du indgå som en del af kundebetjeningen i butikken i Vinderup, hvor vi er 3 ansatte.

I efteråret 2016 introducerede vi vores webshop. Webshoppen er et fælles initiativ for begge vores butikker i Vinderup og Nykøbing. Webshoppen betjenes primært fra vores afdeling i Nykøbing, men har du erfaring med webbutikker eller lignende, ser vi dette som en klar fordel.

vi forventer

Vi forventer, at du kan finde reservedele vha. søgning i leverandørdatabaser (splittegninger). Derudover er det et krav, at du skal kunne opbygge, vedligeholde og optimere reservedelslageret for vores skov og have/park maskiner.

Hos os er lagerstyring en essentiel del af vores forretning, derfor skal du have forståelse for rettidigt indkøb af reservedele. Ligeledes skal du kunne betjene både professionelle som private kunder i vores fysiske butik, samt telefonisk og over mail. Vores produktprogram kræver, at du skal kunne læse og forstå engelsk, behersker du ligeledes tysk, er det kun en fordel.

Vi ser gerne at du er uddannet som reservedelsekspedient, lagermedarbejder, materielmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller lignende. Vi tilbyder en spændende stilling, med løn efter kvalifikationer. Erfaring fra lignende job er at foretrække, men er ikke et krav.

vil du gerne vide mere om stillingen?

Kontakt Klaus Brask-Nielsen

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  //  Tlf.: 96 10 92 51

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik