• Facebook

Jonsered

Jonsered er er multiprodukt brand, som tilbyder alt indenfor skov- og havebrug til fornuftige priser. Jonsered produkterne er af god kvalitet og produktprogrammet gør det muligt at finde det produkt, som passer til netop dit behov indenfor skov- og havebrug.

 

Motorsave

Motorsave

Jonsered motorsave er save til skovbrugere, grundejere og folk på landet. Med et bredt sortiment henvender Jonsered sig til de fleste brugere af motorsave, både anvendelsesmæssigt og prismæssigt. Sortimentet omfatter brugervenlige motorsave til mange forskellige arbejdsopgaver.
Trimmere og buskryddere

Trimmere og buskryddere

Jonsered trimmere og buskryddere er tiltænkt villaejere, grundejere og professionelt skovarbejde. Trimmerne er lette og særligt velegnede til trimning i kanterne af græsplænen, hvor buskrydderne er stærke og særligt velegnede til groft græs, lave vækster og mindre træer.
Plæneklippere

Plæneklippere

Plæneklippere fra Jonsered er lette og pålidelige plæneklippere til græsplæner i alle størrelser. De kører med slidstærke motorer og effektive klippeskjold, som leverer et flot klipperesultat. Du kan vælge en model med enten sideudkast, bioklip eller opsamling - og hvis du ikke kan vælge imellem de tre klippemuligheder, kan du vælge en Jonsered klipper, som kan det hele.
Frontriders

Frontriders

Frontriders fra Jonsered er effektive klippere med høj ydeevne. Frontriderprogrammet indeholder Ridere til små og store arealer, og du kan få en der passer til netop dit behov.
Havetraktorer

Havetraktorer

Jonsered havetraktorer kommer som både kompakte modeller til mindre haver og helt store modeller med stor klippebredde. En jonsered havetraktor er udstyret med effektive klippeaggregater, som sikrer et flot klipperesultat.

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik