• Facebook

Husqvarna

Sortimentet fra Husqvarna er et omfattende produktprogram med alt til skov- og havebrug. Husqvarna er højkvalitetsprodukter til den kvalitetsbevidste bruger, som ikke vil gå på kompromis med ydelse, arbejdskomfort og resultat.

 

Robotklippere - Automower

Robotklippere - Automower

Husqvarnas Automower robotplæneklipper er et resultat af et kompromisløst arbejde med produktinnovation siden 1995. Husqvarna er i dag verdens førende producent indenfor robotplæneklippere. Det er en All-round klipper, som leverer et pålideligt resultat hver gang. Alle haver er individuelle, kom forbi en af vores butikker og lad os hjælpe dig med at finde den Automower, der passer til din haves størrelse og udformning.
Plæneklippere

Plæneklippere

Plæneklipperprogrammet fra Husqvarna tilbyder et bredt udvalg af klippere til enhver volumen. Klipperne kommer med forskellige klippemetoder og du kan derfor vælge den plæneklipper, som passer bedst til din have. Husqvarna plæneklipperen er udviklet så den kan tilpasses dit ergonomiske behov og øge din arbejdskomfort. Det er en robust og stabil maskine, som sikrer et godt resultat i haven.
Havetraktorer

Havetraktorer

Ønsker du let betjening og et upåklageligt klipperesultat skal du vælge klippeprodukter fra Husqvarna. Med en havetraktor får du en høj ydeevne og en klipper som er nem at tilpasse med forskelligt tilbehør. Havetraktoren betjenes med pedaler og du kan derfor koncentrere din håndstyring om, at følge maskinens klippespor. Vedligeholdelse af havetraktoren er enkel og knivene er hurtige at afmontere og udskifte.
Riders

Riders

Der findes en Husqvarna Rider til alle formål og alle behov. Rideren sikrer fremragende manøvremuligheder og kan komme frem de fleste steder. En Husqvarna Rider er en letbetjenelig maskine med god ergonomi og høj effektivitet. Klippebordet kan vippes og betjenes helt uden brug af værktøj, hvilket sikrer dig nem rengøring og vedligeholdelse.
Motorsave

Motorsave

Motorsavssortimentet fra Husqvarna omfatter både kraftige save til professionelt brug og mindre motorsave til privat brug. Produktprogrammet gør det muligt at finde redskaber til både fældning, beskæring og brændekløvning. Husqvarna sikrer, at du med letbetjenelige produkter kan arbejde støjsvagt, sikkert og stabilt.
Trimmere, busk- og skovryddere

Trimmere, busk- og skovryddere

Driftsikrer trimmere, busk- og skovryddere fra Husqvarna er uundværlige til forskelligartet arbejde i have og skov. Sortimentet omfatter redskaber til græs, samt større redskaber til rydning i skov.
Løvblæsere

Løvblæsere

Med en løvblæser bliver det en leg at rengøre udendørs arealer. Husqvarna løvblæsere er ergonomiske og hjælper dig til en optimal arbejdskomfort, som skåner ryg og arme. Blæserne er udstyret med Easy-Start-Motor og en effektiv ventilator, som giver dig en høj lufthastighed og kraftige luftstrømninger.
Beskyttelsesudstyr

Beskyttelsesudstyr

Technical Extreme fra Husqvarna er personligt beskyttelsesudstyr af højeste kvalitet. Det er arbejdstøj og udstyr til den kvalitetsbevidste bruger, som ikke vil gå på kompromis med ydeevne og komfort. Technical Extreme arbejdstøj er velegnet til hårdt arbejde i alt slags vejr.

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik