• Facebook

Stihl

STIHL er et højkvalitetsbrand, som tilbyder kvalitetsprodukter til skovbruget. Sortimentet omfatter et bredt udvalg af motorredskaber og er tilmed det bedst solgte motorsavsmærke i verden. Deres sortiment indeholde totalkoncepter til de kvalitetsbevidste professionelle og private kunder.

 

Motorsave

Motorsave

Motorsavene fra STIHL er resultatet af en lang passion for motorredskaber. Den første motorsav blev fremstillet i 1962 og har siden da været hovedelementet i STIHL produktprogrammet. Motorsavene er innovative løsninger til det kvalitetsbevidste skovbrug. Udvalget af save fra STIHL er stort, og det er derfor vigtigt at finde den rette sav til netop dit behov - vi fører alle modeller, lige fra den mindre kompaktsav til den stærke professionelle sav.
Savkæder

Savkæder

STIHL savkæder er kvalitetskæder produceret fra STIHL-fabrikken i Schweiz. Savkæderne er resultatet af Schweizisk præcisionsarbejde og fremstilles på specialmaskiner udviklet og produceret af STIHL. Hos VNSH forhandler vi udelukkende STIHL savkæder grundet den høje kvalitet og performance.

Trimmere og kratryddere

Trimmere og kratryddere

STIHL trimmere og kratryddere er stærke produkter til rydning i svært mark- og skovterræn. Rydderne kan arbejde der, hvor plæneklipperen ikke kan komme frem. Også i denne produktgruppe har STIHL et sortiment der spænder bredt. Det betyder at der er ryddere til arbejdet i let græs, samt kraftigere ryddere til fældning i af mindre træer.
Kombisystem

Kombisystem

Kombisystemet fra STIHL udemærker sig ved, at man med en og samme maskine kan udføre en lang række arbejdsopgaver til have og landskabspleje. Sortimentet gør ligeledes, at det er nemt at transportere og du har mulighed for at udvælge netop det tilbehør, som tilgodeser dit behov.
Hække- og stanghækkeklippere

Hække- og stanghækkeklippere

Hækkeklippere og stanghækkeklippere fra STIHL er den idelle partner i have og landskabsvedligeholdelse. Der findes et bredt udvalg til både beskæring og trimning. Maskinerne udemærker sig med en god skæreeffekt og højkvalitets komfortudstyr. Her kan blandt andet nævnes antivibrationssystemet, som er standard på alle STIHL maskiner. Antivibrationssystemet skåner brugeren og øger betjeningskomforten af maskinen.
Personligt sikkerhedsudstyr

Personligt sikkerhedsudstyr

Sikkerhedsudstyr er et ekstremt vigtigt aspekt i arbejdet i skoven. Her er det nødvendigt, at man kan stole på sit udstyr og kan udføre arbejdet optimalt. Personligt sikkerhedsudstyr fra STIHL sikrer høj sikkerhed og arbejdskomfort, og er modstandsdygtigt overfor vind, vejr og slid. Sortimentet indeholder også en række værktøjer, som kan lette arbejdet i skoven.
Skov tilbehør

Skov tilbehør

Fra STIHL findes et bredt sortiment skovtilbehør i form af praktisk håndværktøj i høj kvalitet til at komplementere det daglige arbejde i skoven. Dette letter arbejdet omkring skovpleje, skovarbejde, træfældning samt opmåling. Tilmed forhandler vi praktiske bælter, hylstre og holdere, så du har dit værktøj lige ved hånden.

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik