• Facebook

Viking

Viking produkter er moderne og innovative produkter til havebruget. De har en unik klippe- og opsamlingsteknologi, som gør at din have fremstår så flot som muligt. Sortimentet omfatter det mest relevante til dit havebrug, og der findes modeller til små og store behov.

Plæneklippere

Plæneklippere

Plæneklippere fra VIKING gør havearbejdet nemt og effektivt. Maskinerne yder et flot klipperesultat, er betjeningsvenlige og er nemme at vedligeholde. Sortimentet indeholder elektriske samt benzindrevne plæneklippere og specialklippere til alt slags græs.
Havetraktorer

Havetraktorer

Havetraktorer fra Viking efterlader et flot klipperesultat og har en høj førerkomfort. Havetraktorerne er lette at manøvrere og klipper hurtigt og bekvemt store arealer. De kommer med forskellige klippebredde og motorer, samt med manuelt eller automatgear. Du kan ligeledes vælge imellem traditionel eller bioklipning.
Robotklippere iMow

Robotklippere iMow

iMow er Vikings bud på en robotplæneklipper. Med denne robotklipper får du en pålidelig klipper, som er enkel at anvende og som giver et pænt klipperesultat. Hos Vinderup / Nykøbing Skov og Have hjælper vi dig gerne med at etablere robotklippere i din have.
Vertikalskærer

Vertikalskærer

Vertikalskæren fra Viking hjælper din græsplæne til at få det, som den har brug for til at stå flot, tæt og grøn - nemlig lys og luft. Vertikalskæring fjerner ukrudt, mos, gammelt græsafklip og sammenfiltret græs fra din plæne. Luft- og næringsoptaget forbedres ved vertikalskæring og din plæne vil bedre kunne modstå længere perioder med tung regn.
Kompostkværne

Kompostkværne

Kompostkværnen fra Viking kan benyttes til alle former for naturlige haveaffaldsprodukter, her iblandt hække- og græsafklip. De kraftigste kompostkværne kan snitte selv hårdt træ til den fineste kompost. Du kan dermed genanvende dit haveaffald til kompost og få din have til at blomstre igen.
Fræsere

Fræsere

Viking fræsere tilgodeser arbejde i store arealer og jorde af forskellige typer. Fræserne har op til flere fremadgående gear, samt bakgear og er lette at manøvrere. Til fræserne findes et bredt tilbehørsprogram, som gør at fræseren kan udføre mange forskelligartede opgaver.