• Facebook

VM Loader

VM Loader minilæssere er udviklet af Vinderup Maskinforretning A/S. VM Loader tilbyder et stabilt program indenfor minilæssere og tilbehør dertil. VM Loader er til den kvalitetsbevidste forbruger, som ønsker høj ydeevne til en rimelig pris.

MINILÆSSERE

MINILÆSSERE

VM Loader er minilæssere af høj kvalitet til rimelige priser. Minilæsserne har været under innovativ udvikling siden 2011 og maskinerne er blevet testet i flere forskellige miljøer. VM Loadere er stabile, driftsikre maskiner med høj kapacitet og ydeevne. Der er indtil videre solgt mere en 300 VM Loadere bare i Danmark. VM Loader sortimentet kommer i 4 størrelser, med åben eller lukket kabine.
  • VM Loader 1022LX (22hk)
  • VM Loader 1033 LX / LXC (33 hk)
  • VM Loader 1036 LX / LXC (36 hk)
  • VM Loader 1050 LX / LXC (50 hk)
VM TRUCK

VM TRUCK

VM Loader sortimentet er blevet udvidet med VM Trucks. VM Trucks er gaffeltrucks i alle størrelser i høj kvalitet til rimelige priser. Ligesom VM Loaderen sikrer VM Trucks stabilitet, driftsikkerhed og høj kapacitet.
VM REDSKABS PROGRAM

VM REDSKABS PROGRAM

Til VM Loader programmet er der skabt et omfattende redskabssortiment. Sortimentet består af diverse attachements til din VM Loader. Det brede redskabsprogram gør VM Loader anvendelig til de fleste formål og Loaderen kan tilpasses med netop det tilbehør, som du har behov for.

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik