• Facebook

Servicering af dine skov- og have maskiner

 

Vores serviceafdelinger i Vinderup og Nykøbing er veluddannede specialister i skov- og haveprodukter. Vi har lang erfaring indenfor de forskellige produktgrupper og har stort kendskab til de enkelte producenter.

Vi har et stort varelager tilknyttet vores butikker, det sikrer hurtig servicering af vores kunder, som hurtigt kan genoptage arbejdet i skoven eller haven. Kvalitet er det vigtigste for os når vi arbejder med servicering af dine maskiner.

Vores service afdeling finder du i værkstedsfaciliteterne hos Vinderup Maskiner A/S på Nr. Bjertvej 7, i Vinderup. Følg skiltene og find vores skov- og have serviceafdeling i gården.

Når du køber maskiner hos os medfølger der altid en introduktion til maskinen. Har du købt en maskine der kræver igangsætning, følger dette selvfølgelig også med. Hos Vinderup Maskiner A/S Skov & Have sælger vi mange automowere. Med disse tilbyder vi opstilling og igangsætning, så du kan være sikker på, at din automower arbejder optimalt med din græsplæne.

Vores serviceteam er altid klar til at hjælpe dig. Skulle du få brug for den bedste service på markedet kan du kontakte vores afdeling i Vinderup eller Nykøbing.


Kontakt service

Dan Vinstrup

Dan Vinstrup

Vinderup Skov og Have
Service skovmaskiner

Vinderup

Jan Miltersen

Jan Miltersen

Vinderup Skov og Have
Service havemaskiner

Vinderup

Henning Bundgaard

Henning Bundgaard

Nykøbing Skov og Have

Service / reservedele

Nykøbing
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Service1 main

Service3 main

Service2 main

Service5 main

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik